220 DAGAR KVAR

Nu har jag bekräftat mina flygbiljetter samt fått min ”raptimbiljett.” En raptimbiljett är ett slags intyg som bevisar att jag reser för humanitära skäl. För att stanna i Ghana och söka visum under en längre tid så krävs det en slags inbjudan, från en som själv bor i Ghana med eller utan visum eller som i mitt fall, ett raptim intyg. Detta intyg ska man ha tillgängligt under hela vistelsen och på in och utresan från och till landet.

Söndagen den 4 oktober 09:35 lyfter jag från Arlanda och mellanlandar i Amsterdam. 15:25 åker jag vidare mot Accra, Ghana och landar där 20:05. 8 veckor senare landar jag hemma i Sverige den förta advent.

Nu när jag väl har flygbiljetterna på min mejl känns allting så himla äkta, nu är det på riktigt. Idag är det 220 dagar kvar, ca ett halvår. Samtidigt känns det som att det är väldigt lång tid kvar men ändå nära. Jag har pratat om denna resa så länge och aldrig vetat när den ska bära av, men nu har jag ett datum att sikta mot. Jag längtar sååå mycket! Nästa steg i processen är att vaccinera mig, vilket sker på tisdag. Återkommer mer om det nästa vecka.

Ha det så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *